Είστε εδώ

«Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων»

Το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανακοινώνουν ότι κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2016-17) θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων» σύμφωνα με την τροποποίηση της πρόσκλησης ΕΔΒΜ12 με αριθμ. Πρωτ.: 11108/ 01.09.2016 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης». Επισημαίνεται ότι: α) Από το παρών ακαδημαϊκό έτος η Πρακτική Άσκηση (ΠΑ) είναι κανονικό μάθημα επιλογής του εαρινού εξαμήνου ο βαθμός του οποίου συνυπολογίζεται στο βαθμό πτυχίου. β) Ο αριθμός των θέσεων της ΠΑ για την περίοδο αυτή ανέρχεται στις 30, επομένως σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν αυτό τον αριθμό θα γίνει επιλογή με βάση τις μέχρι τώρα επιδόσεις των φοιτητών.  

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν φοιτητές που διανύουν αυτή τη περίοδο το τέταρτο ή μεγαλύτερο έτος των σπουδών τους.

Η πρόσκληση θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Τμήματος και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 1.11.2016  έως  25.11.2016. Μετά το διάστημα αυτό δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση.

 

Διαδικασίες, απαραίτητα δικαιολογητικά και άλλες πληροφορίες

  • Η αίτηση υποβάλλεται γραπτώς χρησιμοποιώντας το Έντυπο 1.  
  • Το παραπάνω έντυπο μαζί με μία πρόσφατη φωτοτυπία της αναλυτικής βαθμολογίας του φοιτητή παραδίδεται στη θυρίδα του Επιστημονικά Υπεύθυνου του προγράμματος της ΠΑ του Τμήματος ΔΠΦΠ κ. Γ. Κεχαγιά ή με e-mail στη διεύθυνση gkechagi@upatras.gr (στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σκανάρετε το έντυπο της αναλυτικής βαθμολογίας).
  • Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλογής των φοιτητών θα γίνει την 30η Νοεμβρίου 2016.

 

Πληροφορίες:

Γ. Κεχαγιάς

Επιστημονικά Υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης

Τηλ.: 2641074136,

Email: gkechagi@upatras.gr

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer