Είστε εδώ

Τμήμα Φιλολογίας

Τμήμα Φιλολογίας

Πρακτική Άσκηση Τελειοφοίτων Τμήματος Φιλολογίας 2019-2020 / Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται στους τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Φιλολογίας η προκήρυξη 41 (σαράντα μία) θέσεων Πρακτικής Άσκησης στα πλαίσια της πράξης «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών» με κωδικό MIS 5030937 που υλοποιείται από το Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνικούς Πόρους, σύμφωνα με την πρόσκληση ΕΚΤΠ01 με Α/Α ΟΠΣ.: 2702 και αριθμ πρώτ.: 3656/2-7-2018 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης»

Δείτε το αναλυτικό κείμενο της Προκήρυξης Π.Α.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Προς τους συνεργαζόμενους φορείς 

 

στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Τελειοφοίτων του Τμήματος Φιλολογίας 

 

Πανεπιστημίου Πατρών

 

 

Αξιότιμοι συνεργάτες,

 

 

με χαρά και τιμή σας προσκαλούμε στην Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Τελειοφοίτων 2018-2019 που διοργανώνει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, ώρα 9.30 π.μ., στην αίθουσα ΟΛΓΑ ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ [Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Ρίο].

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘’ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ’’ για το ακαδ. έτος 2018-2019

H Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης, αφού έλαβε υπόψη τις αιτήσεις που κατατέθηκαν και αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τους όρους της Προκήρυξης, καθώς επίσης και την παρουσία των υποψηφίων κατά τη συνέντευξη, αποφάσισε να εισηγηθεί την ένταξη στο Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήμα Φιλολογίας» τριάντα εννέα (39) τελειοφοίτων από τους/τις σαράντα οκτώ (48) συνολικά φοιτητές/τριες που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Τμήμα Φιλολογίας: Πρόγραμμα Συνεντεύξεων 2018 - 2019

Η Επιτροπή της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Φιλολογίας ΠΠ αφού έλαβε υπόψη τις αιτήσεις που κατατέθηκαν,  καλεί τους/τις παρακάτω φοιτητές/τριες να προσέλθουν στη συνέντευξη για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης 2018-2019 την  Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στο Conventiculum (Αίθουσα συγκέντρωσης, Κτίριο Κ7-Γραφεία Καθηγητών). Η τελική επιλογή και κατανομή όσων θα επιλεγούν στις διαθέσιμες θέσεις της Πρακτικής θα γίνει μετά την ολοκλήρωση και αυτής της διαδικασίας.

Τμήμα Φιλολογίας: Πρόσκληση για Πρακτική Άσκηση

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται στους τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Φιλολογίας η προκήρυξη 40 (σαράντα) θέσεων Πρακτικής Άσκησης στα πλαίσια της πράξης «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών» που υλοποιείται από το Ε.Π.

Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Τελειοφοίτων 2017-2018

Tο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018, ώρα 9.30 π.μ., στην αίθουσα ΟΛΓΑ ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ διοργανώνει Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Τελειοφοίτων 2017-2018.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ» για το ακαδ. έτος 2017-2018

Τα αποτελέσματα επιλογής για ένταξη στο ανωτέρω πρόγραμμα είναι διαθέσιμα στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Τμήμα Φιλολογίας: Πρόγραμμα Συνεντεύξεων

Επισυνάπτεται το αρχείο με το πρόγραμμα των συνεντεύξεων.

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται στους τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Φιλολογίας η προκήρυξη 37 (τριάντα επτά) θέσεων Πρακτικής Άσκησης στα πλαίσια του Προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήματος Φιλολογίας» για το 2018 σύμφωνα με την τροποποίηση ΕΔΒΜ12 με αριθμ. Πρωτ.: 13937/05.09.2017 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘’ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ’’ για το ακαδ. έτος 2016 – 2017

H Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης, αφού έλαβε υπόψη: (α) τις αιτήσεις που κατατέθηκαν, (β) την επίδοση και τον αριθμό οφειλόμενων μαθημάτων, και (γ) την παρουσία των υποψηφίων κατά τη συνέντευξη, αποφάσισε να εισηγηθεί την ένταξη στο Πρόγραμμα ‘’Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήμα Φιλολογίας’’ τεσσάρων (4) τελειοφοίτων, από τους/τις πέντε (5) συνολικά φοιτητές/τριες που συμμετείχαν στη διαδικασία, και να τους/τις κατανείμει στα αντίστοιχα αντικείμενα απασχόλησης, όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Σελίδες

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer