Είστε εδώ

Πρακτική Άσκηση Τελειοφοίτων Τμήματος Φιλολογίας 2019-2020 / Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται στους τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Φιλολογίας η προκήρυξη 41 (σαράντα μία) θέσεων Πρακτικής Άσκησης στα πλαίσια της πράξης «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών» με κωδικό MIS 5030937 που υλοποιείται από το Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνικούς Πόρους, σύμφωνα με την πρόσκληση ΕΚΤΠ01 με Α/Α ΟΠΣ.: 2702 και αριθμ πρώτ.: 3656/2-7-2018 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης»

Δείτε το αναλυτικό κείμενο της Προκήρυξης Π.Α.

Αίτηση συμμετοχής

Πρότυπο Βιογραφικού Σημειώματος

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ/ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Για την κατάθεση του Βιογραφικού Σημειώματος χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ το Πρότυπο Βιογραφικού Σημειώματος που επισυνάπτεται μαζί με την Αίτηση συμμετοχής φοιτητή στην Πρακτική Άσκηση.
  • Η Αίτηση συμμετοχής, το Βιογραφικό σημείωμα και οι τίτλοι σπουδών (Ξένες Γλώσσες – Η/Υ) κατατίθενται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση philsec@upatras.gr
  • Δεν έχουν δικαίωμα αίτησης οι φοιτητές που πραγματοποίησαν Πρακτική Άσκηση κατά τα προηγούμενα έτη.
  • Δεν έχουν δικαίωμα αίτησης οι φοιτητές που έχουν επιλεγεί να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση μέσω του προγράμματος Erasmus+.
  • Οι αιτούντες θα πρέπει να διατηρούν τη φοιτητική τους ιδιότητα καθ' όλη τη διάρκεια της τρίμηνης Πρακτικής Άσκησης (δηλαδή να μην έχει κατατεθεί ο βαθμός του τελευταίου μαθήματός τους στη Γραμματεία).
  • Οι επί πτυχίω φοιτητές οφείλουν να μην έχουν ξεπεράσει τα ν+2 έτη φοίτησης και να έχουν μάθημα επιλογής να δηλώσουν στην καρτέλα τους, για να μπορέσουν να επιλέξουν την Πρακτική Άσκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης δείτε εδώ

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer