Είστε εδώ

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2019-2020

Με την παρούσα προκήρυξη γνωστοποιείται στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών η έναρξη του Προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 σύμφωνα με την πρόσκληση ΕΚΤΠ01 με Α/Α ΟΠΣ.: 2702 και αριθμό πρωτοκόλλου: 3656/2-7-2018 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών: Αποτελέσματα Πρακτικής Άσκησης

Επισυνάπτεται το αρχείο με τα αποτελέσματα της Πρακτικής Άσκησης για το Ακ. Έτος 2018 - 2019

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης Byte Computer

Η Byte Computer (www.byte.gr) παρέχει σε νέους και νέες θέσεις πρακτικής άσκησης (Internship) στον τομέα της πληροφορικής. Η Byte Computer αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα. Η ηγετική θέση της στην ελληνική αγορά σήμερα είναι αποτέλεσμα συνεχών και με διάρκεια επενδύσεων σε τεχνολογίες αιχμής και επιπλέον σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που συνοδεύεται με ισχυρές στρατηγικές συνέργειες με κορυφαίες εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς.

ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Υ: Πρόσκληση για Πρακτική Άσκηση

Με την παρούσα προκήρυξη γνωστοποιείται στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ η έναρξη του Προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ» για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 σύμφωνα με την πρόσκληση ΕΚΤΠ01 με Α/Α ΟΠΣ.: 2702 και αριθμ πρώτ.: 3656/2-7-2018 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» για το ακαδημαϊκό έτος  2018-2019.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 2017-2018 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στην πρακτική άσκηση του Τμήματος ΗΜΤΥ για την περίοδο 2017-2018 έληξε στις 4/12/2017, σύμφωνα με την προκήρυξη. Συνολικά υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, στη Γραμματεία του Τμήματος από όπου και πήραν αριθμό πρωτοκόλλου, στην πρακτική άσκηση του Τμήματος ΗΜΤΥ 102 φοιτητές, για 40 θέσεις.

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2017-2018

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται στις φοιτήτριες/στους φοιτητές ότι κατά το τρέχον ακαδηµαϊκό έτος (2017-18) θα πραγµατοποιηθεί το πρόγραµµα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστηµίου Πατρών: Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών» σύµφωνα µε την τροποποίηση της πρόσκληση ΕΔΒΜ12 µε αριθµ. Πρωτ.

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών: Αποτελέσματα Πρακτικής Άσκησης

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για την Πρακτική Άσκηση Ακ. Έτους 2016 - 2017. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται στις φοιτήτριες/στους φοιτητές ότι κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2016-17) θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα

«Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών»

Πρακτική Άσκηση για τις φοιτήτριες/τους φοιτητές του Δ’ έτους και άνω

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται στις φοιτήτριες/στους φοιτητές ότι κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτους (2015-16) θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών» σύμφωνα με την πρόσκληση ΕΔΒΜ12/15-1-2016 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

Για περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΤΥ στα πλαίσια της Διπλωματικής Εργασίας

Στα πλαίσια του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών – Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών»  του ΕΣΠΑ από το Υπουργείο Παιδείας, για το χρονικό διάστημα 2007-2013, καλούνται οι φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν στα πλαίσια της διπλωματικής τους εργασίας, να επικοινωνήσουν με το γραφείο Πρακτικής Άσκησης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κ. Τσεμπερλίδου Μένη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2610-996410

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer