Είστε εδώ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Με την παρούσα ανακοίνωση - πρόσκληση γνωστοποιείται στους/στις φοιτητές/τριες του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Πατρών ότι κατά το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2016-17) θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: ΠΤΔΕ» σύμφωνα με την τροποποίηση της πρόσκλησης ΕΔΒΜ12/15-1-2016 με αριθμ. Πρωτ.: 11108/01.09.2016 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης», στο πλαίσιο του οποίου 20 τεταρτοετείς φοιτητές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν με πλήρες ωράριο και υποχρεώσεις σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς της Πάτρας για δύο μήνες (Μάιο και Ιούνιο του 2017) με συμβολική αμοιβή (250 € το μήνα) και ασφάλεια (1% κατά κινδύνου), αφού παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια προετοιμασίας.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δε θα απαλλάσσει τους φοιτητές/τριες από την κανονική πρακτική άσκηση του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις ημερομηνίες, τη διαδικασία αίτησης και το σχετικό έντυπο καθώς και τον τρόπο αξιολόγησης και επιλογής δίδονται παρακάτω.

Διευκρινιστικές ερωτήσεις μπορείτε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gnikolaou@upatras.gr.

 

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer