Είστε εδώ

Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

Συνολικά υπέβαλλαν αίτηση 39 φοιτητές για 30 θέσεις στο πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης. Από τις αναλυτικές βεβαιώσεις που κατατέθηκαν από τους φοιτητές προέκυψε η κατάταξη κατά σειρά επιλογής τους όπως δίνεται στον παρακάτω πίνακα. Το κριτήριο της επιλογής βασίστηκε στον αριθμό των μαθημάτων που ο φοιτητής έχει ολοκληρώσει επιτυχώς στο σύνολο των απαραίτητων μαθημάτων για τη λήψη του πτυχίου.

Εκτός από τους 30 που επιλέγονται, οι τρεις (3) επόμενοι στη λίστα μη επιλεγόμενων φοιτητών θεωρούνται κατά σειρά αναπληρωματικοί για την περίπτωση που κάποιοι από τους 30 δεν μπορέσουν για διάφορους λόγους να πραγματοποιήσουν την Πρακτική Άσκηση φέτος.

Όσοι φοιτητές επιλέχθηκαν σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα θα πρέπει:

  1. Να εγγραφούν στο e-class για το συγκεκριμένο μάθημα της Πρακτικής Άσκησης (ΠΑ), έτσι ώστε να ενημερώνονται αυτόματα για τις ανακοινώσεις που θα γίνονται από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της ΠΑ.
  2. Να διαβάσουν προσεκτικά τις «Οδηγίες για την Πρακτική Άσκηση» που θα αναρτηθούν μαζί με τα αποτελέσματα στις ανακοινώσεις του μαθήματος (διαβάστε τουλάχιστον μέχρι το βήμα 3). Σύντομα θα αναρτηθούν και όλα τα απαραίτητα έντυπα και μια ενδεικτική λίστα φορέων της ΠΑ από προηγούμενα χρόνια.

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer