Είστε εδώ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΘΒΕ

Το ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ αναζητά φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο πλαίσιο του Ολοήμερου Θερινού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου για παιδιά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη του 2018. Συγκεκριμένα αναζητάμε φοιτητές από το:

1) Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Τίτλος θέσης: βοηθός παιδαγωγού
Περιγραφή: Αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού παιδαγωγού που θα απασχολεί παιδιά δημοτικής εκπαίδευσης. Επίσης συμβάλλει σε τμήματα διοργανώσεων εκδηλώσεων ή ειδικών δράσεων για παιδιά σχολικής ηλικίας που βρίσκονται στην ευθύνη του γραφείου δραματολογίου.

2) Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Τίτλος θέσης: βοηθός παιδαγωγού
Περιγραφή: Αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού παιδαγωγούν με ειδίκευση στο θέατρο
που θα απασχολεί παιδιά προσχολικής ηλικίας. Επίσης συμβάλλει σε τμήματα διοργανώσεων εκδηλώσεων ή ειδικών δράσεων για παιδιά προσχολικής ηλικίας που βρίσκονται στην ευθύνη του γραφείου δραματολογίου.

3) Τμήμα Θεατρικών Σπουδών

Τίτλος θέσης: θεατροπαιδαγωγού
Περιγραφή: Αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού θεατροπαιδαγωγών που θα απασχολούν παιδιά σχολικής ηλικίας. Επίσης συμβάλλει σε τμήματα διοργανώσεων εκδηλώσεων ή ειδικών δράσεων για παιδιά σχολικής ηλικίας που βρίσκονται στην ευθύνη του γραφείου δραματολογίου.

Για τρίτη χρονιά το ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ θα δημιουργήσει τα εργαστήρια για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (ειδικά τμήματα 4-5 ετών, 6-7 ετών, 8-9 ετών, 10-11 ετών) με διαφορετικές θεματικές εβδομάδες και συγκεκριμένες δράσεις όπως: ξεναγήσεις σε χώρους του θεάτρου, διαδραστικούς περιπάτους (πολιτιστικές- εκπαιδευτικές δράσεις σε χώρους εκτός θεάτρου), μουσική, χορό-κίνηση, θέατρο, αφήγηση, προβολές, ζωγραφική, ειδικές κατασκευές. Σε αυτό το ταξίδι τα παιδιά ανακαλύπτουν, μαθαίνουν, εκφράζονται, κοινωνικοποιούνται και δημιουργούν τον κόσμο που επιθυμούν. Μα πάνω απ’ όλα διασκεδάζουν! Τα Εργαστήρια θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 – 16:00, και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού που τα σχολεία είναι κλειστά (εκτός της εβδομάδας του 15 Αύγουστου).

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer