Είστε εδώ

Τμήμα Γεωλογίας: Ανάρτηση αποτελεσμάτων

Αγαπητοί υποψήφιοι φοιτητές της πρακτικής άσκησης,

Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στην πρακτική άσκηση του Τμήματος Γεωλογίας για την περίοδο 2017-2018 έληξε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την προκήρυξη. Συνολικά υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, στη Γραμματεία του Τμήματος Γεωλογίας από όπου και πήραν αριθμό πρωτοκόλλου, στην πρακτική άσκηση του Τμήματος Γεωλογίας 86 φοιτητές, για 40 θέσεις.

Σύμφωνα με την προκήρυξη τα κριτήρια που καθόρισαν την κατάταξη των υποψηφίων, ήταν ο αριθμός των μαθημάτων που πέρασε κάθε φοιτητής στο τέλος του τρίτου έτους σπουδών του (6ο εξάμηνο σπουδών), επί συνόλου 40 μαθημάτων, με ποσοστό βαρύτητας 60%, συν το μέσο όρο της βαθμολογίας για τα μαθήματα αυτά, με ποσοστό βαρύτητας 40% . Π.Χ. (αρ.μαθ. Χ 0.6/40 + μ.ο.βαθμ Χ 0.4/10 = …). Το άθροισμα των επί μέρους παραμέτρων μας δίνει ένα βαθμό μικρότερο του 1 και η ταξινόμηση γίνεται από τον μεγαλύτερο προς τον μικρότερο αριθμό.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής επεξεργασίας των αιτήσεων σας προέκυψε ο ταξινομικός πίνακας που σας επισυνάπτεται. Στον πίνακα αυτό δεν φαίνονται τα προσωπικά δεδομένα σας, δηλαδή ο αριθμός των μαθημάτων που έχετε περάσει και πότε τα έχετε περάσει, καθώς και ο μέσος όρος της βαθμολογίας στα μαθήματα αυτά, δηλαδή οι παράμετροι που συνυπολογίστηκαν για την κατάταξη σας.

Οι πρώτοι 40 στον ταξινομικό πίνακα θεωρούνται αυτοί που επιλέγονται, καθώς 40 είναι οι χρηματοδοτούμενες θέσεις, και οι υπόλοιποι 46 θεωρούνται ως επιλαχόντες. Σε περίπτωση που μας δοθούν επιπλέον θέσεις αυτές θα καλύπτονται από τον ταξινομικό πίνακα με τη σειρά προτεραιότητας των επιλαχόντων.

Η διαδικασία που ακολουθεί από δω και πέρα είναι η εξής:

Κάθε υποψήφιος έχει την δυνατότητα να κάνει ένσταση για την ταξινομική του κατάταξη εντός 5 εργάσιμων ημερών, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή στις 14.00, την οποία θα υποβάλει στo Πρωτόκολλο της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών. Όποιος/α θέλει να ενημερωθεί για τις παραμέτρους αναλυτικά αυτό μπορεί να γίνει σε συνεννόηση με τον επιστημονικό υπεύθυνο του προγράμματος.
Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, και μετά την οριστική κατάρτιση του πίνακα των προσφερομένων θέσεων, θα σας αποσταλεί και ο πίνακας των προσφερομένων θέσεων των φορέων, για να τον επεξεργαστείτε μέχρι και την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.
Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί και στην αίθουσα 025, θα ανακοινωθεί η οριστική κατάταξη των υποψηφίων (μετά την εξέταση των πιθανών ενστάσεων) και θα γίνει η αντιστοίχιση με τους φορείς που διέθεσαν θέσεις απασχόλησης. Σημειώνεται πως υποψήφιος που επιλέχτηκε και δεν παρευρίσκεται στη διαδικασία για την επιλογή του φορέα, είτε ο ίδιος αυτοπροσώπως είτε μέσω αντιπροσώπου με εξουσιοδότηση, θα χάνει τη σειρά του και την κενή θέση θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι φοιτητές που θα επιλεγούν θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον φορέα που επέλεξαν (τα στοιχεία των φορέων θα φαίνονται στον πίνακα που θα σας αποσταλεί) για να ρυθμίσουν την τρίμηνη περίοδο απασχόλησης τους.
Η πρακτική άσκηση μπορεί να ξεκινήσει από 1 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη σε συνεχόμενη τρίμηνη περίοδο.
Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου στον οριστικό πίνακα με τους φοιτητές που θα επιλεχτούν και τους φορείς απασχόλησης τους θα προστεθεί και ο επιβλέπων καθηγητής για κάθε φοιτητή και θα σας σταλεί για να γνωρίζεται με ποιόν καθηγητή θα συνεργάζεστε στη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης.

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer