Είστε εδώ

Ημέρα Πρακτικής Άσκησης 2012 στο Patras InnoHub του Corallia

Για πρώτη φορά το «Corallia – Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών» διοργανώνει Ημέρα Πρακτικής Άσκησης (Internship Day), την Τρίτη, 15 Μαϊου 2012, ώρα έναρξης 10:30 π.μ., στο κτήριο Patras InnoHub στην Πάτρα (Άνω Καστρίτσι, 500 μέτρα πάνω από το πανεπιστημιακό Γυμναστήριο).
Με κεντρικό μήνυμα "Experience the world of Greek high-tech industries", η εκδήλωση “Internship Day” έχει ως κύριο στόχο την ενημέρωση των φοιτητών, για τις δυνατότητες πρακτικής άσκησης που παρουσιάζονται σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίες.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές των Τμημάτων: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Φυσικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου Πατρών και επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρίες σε «πραγματικές συνθήκες εργασίας», που παρουσιάζει η ελληνική βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
- Παρουσίαση του Προγράμματος της Πρακτικής Άσκησης
- Παρουσίαση εταιρειών στην ενότητα “5-minute, 5 slide” speed company presentations
- Πραγματοποίηση συναντήσεων με ενδιαφερόμενους υποψηφίους
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, παρακαλώ επικοινωνήσετε με τον κ. Δημήτρη Παπαηλιού (Tηλ: 2610.93.40.20, Εmail: d.papailiou@corallia.org, Website: www.corallia.org ).

Επισυναπτόμενα: 

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer