Είστε εδώ

Θέση Πρακτικής Άσκησης Φοιτητή/ριας μέσω ΕΣΠΑ

Η Project One, ( www.project-one.gr ) επίσημος συνεργάτης της SAP και της Tableau σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εμπορίας & παροχής υπηρεσιών business software. Είναι η πρώτη σε όλο τον κόσμο εταιρεία που ανέπτυξε το Ναυτηλιακό πρόγραμμα Maritime One, βασισμένο σε τεχνολογίες SAP.  Με την πολυετή εμπειρία της, τις άρτιες τεχνολογικές υποδομές καθώς και  με το απόλυτα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος με τα προγράμματα SAP Business One,  Tableau & Maritime One.

Η εταιρεία Project One με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, δίνει την δυνατότητα σε νέους και νέες να κάνουν τα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Γι αυτό το λόγο προσκαλούμε όσους σπουδαστές ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε μια εταιρεία με όραμα, σύγχρονο τρόπο λειτουργίας και συνεχώς εξελισσόμενες υποδομές, να αποστείλουν τα στοιχεία τους όπως ορίζεται παρακάτω.

Προς ενημέρωσή σας η θέση έχει ήδη δημοσιευθεί στον ιστότοπό https://atlas.grnet.gr/  με τοv αναγραφόμενο κωδικό Group 156412.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα μπορούν να στείλουν το βιογραφικό σημείωμα στο e-mail της εταιρείας info@project-one.gr και να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 210-5770073.

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer