Είστε εδώ

Aπασχόληση Φοιτητών/τριών για Πρακτική Άσκηση στον όμιλος επιχειρήσεων ΑΠΟΨΗ

Θα θέλαμε να απορροφήσουμε 2 άτομα για Πρακτική Άσκηση από τα τμήματα του Οικονομικού / Διοίκησης Επιχειρήσεων και άλλα 2 άτομα από τα τμήματα Παιδαγωγικού / Φιλολογίας.

Τα άτομα αυτά θα απορροφηθούν σε αντίστοιχους τομείς των Σχολών. Συγκεκριμένα, στον τομέα Υλοποίησης Προγραμμάτων Κατάρτισης & Συμβουλευτικής από τις σχολές Διοίκησης / Οικονομικού, και στο ΚΔΑΠ του ομίλου τα άτομα του Παιδαγωγικού / Φιλολογίας.

Εταιρικό Προφίλ:

Ο όμιλος επιχειρήσεων ΑΠΟΨΗ δραστηριοποιείται στον χώρο των νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην Εκπαίδευση και την Συμβουλευτική στην Ελλάδα, την Κύπρο την Βουλγαρία και την Ρουμανία. 
Η έδρα  του ομίλου βρίσκεται στον Πειραιά ενώ διαθέτει ακόμη γραφεία στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Αγρίνιο, το Αίγιο, την Καβάλα, τα Γιαννιτσά, την Κεφαλλονιά και στο εξωτερικό στην Σόφια, το Βουκουρέστι και την Λάρνακα.
Οι εταιρείες του ομίλου παρακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις και προσαρμόζονται στην μεταβλητότητα και το δυναμισμό της αγοράς, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών της με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.  Καινοτόμες σε θεωρήσεις και πρακτικές και με τη δέσμευση της διασφάλισης της ποιότητας στα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει, οι εταιρείες του ομίλου εξελίσσονται συνεχώς σε ολοένα και πιο ανταγωνιστικές και δυναμικές με προοπτική συνεχούς ανάπτυξης.
 

Γιαννούλης Θανάσης | Υπεύθυνος Παραρτήματος
Καραϊσκάκη 63, Πάτρα | Τηλ: 2610-270722 | Fax: 2610-221482  | tgiannoulis@apopsi.gr

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟΨΗ
Αντ/χου Παν. Βλαχάκου 38-40  |  Πειραιάς 185 45  |  Τηλ: 210-4629300  | Fax: 210-4619565

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer