Είστε εδώ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται τις φοιτήτριες/τις φοιτητές ότι κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2018-2019) θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων» σύμφωνα με την πρόσκληση ΕΚΤΠ01 με Α/Α ΟΠΣ.: 2702 και αριθμ πρώτ.: 3656/2-7-2018 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης», στο πλαίσιο του οποίου τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν με πλήρες ωράριο και υποχρεώσεις σε συναφείς με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Ιδιωτικού και ευρύτερου Δημόσιου τομέα. Η διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης είναι υποχρεωτικά δύο συνεχόμενοι μήνες (Ιούλιος – Αύγουστος 2019) με συμβολική αμοιβή (250€ το μήνα) και ασφάλεια (1% κατά κινδύνου).

Την Τετάρτη 08-05-2019 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί  η παρουσίαση της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για το έτος 2019  (Αίθουσα ΠΑΜ 6).  Κατά την παρουσίαση παρακαλούμε να υπογράψετε για την παρουσία σας στο παρουσιολόγιο. Παρακαλούμε για την προσέλευσή σας προς ενημέρωση (αποκλειστικά οι φοιτητές του Δ΄Ετους και «επί πτυχίω»).

Διευκρινιστικές ερωτήσεις μπορείτε να αποστείλετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: vutsinas@upatras.gr, misbilab@upatras.gr.

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997859

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer